Namještaj po mjeri

Opremanje enterijera pločastim namještajem po mjeri: Prilagođeni funkcionalni komadi namještaja poput kuhinja, ormara, stolova, predsoblja, za svaki prostor.

Kada je riječ o stvaranju savršenog prostora, pločasti namještaj po mjeri se ističe kao nezamjenjiv saveznik. Ovaj personalizirani pristup omogućuje vam oblikovanje različitih komada namještaja koji savršeno odgovaraju vašim potrebama i estetskom ukusu.

U kuhinji, pločasti namještaj po mjeri pruža idealnu ravnotežu između funkcionalnosti i ljepote. Bez obzira na veličinu vaše kuhinje, kuhinjski ormarići i radne ploče mogu se izraditi kako bi maksimalno iskoristili prostor, omogućujući vam organizaciju kuhinjskih potrepština i pribora na praktičan način.

U spavaćoj sobi, ormari po mjeri nude pametna rješenja za odlaganje odjeće, obuće i ostalih stvari, čime stvaraju uredan i prostran prostor za opuštanje i san. Kreveti sa skrivenim ladicama ili policama pružaju dodatni prostor za spremanje bez narušavanja estetike interijera.

Stolovi po mjeri su neizostavni komad namještaja za trpezarije i radne prostore. Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati stol koji se savršeno uklapa u prostor i omogućuje udoban rad ili uživanje u obrocima.

Komode po mjeri predstavljaju elegantan i praktičan dodatak svakom interijeru. Bilo da ih koristite za pohranu odjeće, posuđa ili raznih sitnica, komode će unijeti red i organizaciju u vaš dom.

Nadalje, predsoblja po mjeri mogu biti izrađena tako da pružaju dobrodošlicu i uredan prostor za odlaganje jakni, cipela i ključeva, čime se održava čistoća i organiziranost vašeg doma.

Opremanje enterijera pločastim namještajem po mjeri donosi brojne prednosti, od praktičnosti do estetike. Svaki komad je pažljivo dizajniran i proizveden kako bi se uklopio u vaš prostor, stvarajući funkcionalan i privlačan ambijent koji će vas oduševiti svakodnevno. Bez obzira trebate li rješenja za kuhinju, spavaću sobu, blagovaonicu ili predsoblje, pločasti namještaj po mjeri će vam omogućiti stvaranje prostora koji odražava vaš jedinstveni stil i potrebe.

Kuhinje po mjeri su dizajnirane namjenski za Vaš prostor. Kuhinje po mjeri mogu biti urađene ili po Vašem nacrtu ili po projektu naših arhitekata.

U zavisnosti od Vaših potreba i planiranog budžeta pomažemo Vam da napravite odgovarajući izbor iz široke lepeze raznovrsnih materijala u ponudi.

Bez obzira da se opredijelite za neku od standardnih, ekonomičnih varijanti ili za ekskluzivno rješenje, funkcionalnost i kvalitet kuhinja po mjeri se podrazumijeva.

Kuhinje po mjeri izrađujemo koristeći najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje.

Prilikom dizajna kuhinja po mjeri koristimo se 3D tehnologijom kako bismo zajedno s Vama kreirali Vašu kuhinju. U proizvodnji koristimo moderne CNC (Computer Numerical Control) mašine da bi postigli najveću moguću preciznost i kvalitet izrade.

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi kuhinja po mjeri garantuje najbolji mogući proizvod u najkraćem mogućem roku i po cijeni usklađenoj s vrijednosti proizvoda.

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda Vaše kuhinje.

KUHINJE PO MJERI U 4 KORAKA

PRVI KONTAKT

Ukoliko trebate savjetovanje i izradu plana kuhinje, potrebno nas je nazvati ili kontaktirati putem e-maila kako bi dogovorili termin sastanka.

PROJEKTOVANJE

Naši projektanti planiraju s Vama novu kuhinju do najsitnijeg detalja koji će Vam omogućiti da vidite realnu perspektivu projektovane kuhinje. Projektovanje i savjetovanje besplatno je u studiju.

UGOVOR

Nakon dogovora konačne verzije potpisujemo ugovor, te šaljemo nalog za proizvodnju. Rok isporuke Vaše nove kuhinje je 2 do 5 sedmica, ovisno o Vašim potrebama i popunjenosti kapaciteta u tvornici.

MJERENJE, DOSTAVA, MONTAŽA

Mjerenje vršimo nakon odabira završne verzije projekta i potpisa ugovora. U ekstremnim situacijama kad je prostor kompliciran, mjerenje obavljamo prije ugovora. Dostava, unos i montaža su BESPLATNI na području Kantona Sarajevo.

NAŠ PRINCIP RADA

IDEJNI PROJEKAT

Pošaljite nam dimenzije prostora i dajte nam priliku da napravimo informativnu ponudu. Ako Vam cijena odgovara dođite u studio na prezentaciju.

MJERENJE

Svaki dobar projekt počinje dobrim mjerenjem prostora. Savršena integracija kuhinje u prostor ovisi o detaljnom mjerenju. Dolazimo na lice mjesta i uzimamo dimenzije vašeg prostora.

3D PROJEKTOVANJE

Kako bi jednostavnije dočarali kako će nova kuhinja izgledati izrađujemo 3D prikaz Vašeg prostora i nove kuhinje u njemu.

kuhinje-po-mjeri-savjetovanje

SAVJETOVANJE

Projektant će uputama o izboru i rasporedu elemenata Vašu buduću kuhinju učiniti funkcionalnijom, a i prihvatljiviju cijenom.

kuhinje-po-mjeri-dostava

DOSTAVA

Usluga dostave kuhinje i aparata je BESPLATNA na području Kantona Sarajevo.

kuhinje-po-mjeri-montaza

MONTAŽA

Uslugu montaže vrši isključivo stručna osoba s višegodišnjim iskustvom u stolarstvu i proizvodnji namještaja.

KONTAKTIRAJTE NAS