Kuhinje po mjeri

Kuhinje po mjeri su dizajnirane namjenski za Vaš prostor. Kuhinje po mjeri mogu biti urađene ili po Vašem nacrtu ili po projektu naših arhitekata.

U zavisnosti od Vaših potreba i planiranog budžeta pomažemo Vam da napravite odgovarajući izbor iz široke lepeze raznovrsnih materijala u ponudi.

Bez obzira da se opredijelite za neku od standardnih, ekonomičnih varijanti ili za ekskluzivno rješenje, funkcionalnost i kvalitet kuhinja po mjeri se podrazumijeva.

Kuhinje po mjeri izrađujemo koristeći najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje.

Prilikom dizajna kuhinja po mjeri koristimo se 3D tehnologijom kako bismo zajedno s Vama kreirali Vašu kuhinju. U proizvodnji koristimo moderne CNC (Computer Numerical Control) mašine da bi postigli najveću moguću preciznost i kvalitet izrade.

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi kuhinja po mjeri garantuje najbolji mogući proizvod u najkraćem mogućem roku i po cijeni usklađenoj s vrijednosti proizvoda.

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda Vaše kuhinje.

KUHINJE PO MJERI U 4 KORAKA

PRVI KONTAKT

Ukoliko trebate savjetovanje i izradu plana kuhinje, potrebno nas je nazvati ili kontaktirati putem e-maila kako bi dogovorili termin sastanka.

PROJEKTOVANJE

Naši projektanti planiraju s Vama novu kuhinju do najsitnijeg detalja koji će Vam omogućiti da vidite realnu perspektivu projektovane kuhinje. Projektovanje i savjetovanje besplatno je u studiju.

UGOVOR

Nakon dogovora konačne verzije potpisujemo ugovor, te šaljemo nalog za proizvodnju. Rok isporuke Vaše nove kuhinje je 2 do 5 sedmica, ovisno o Vašim potrebama i popunjenosti kapaciteta u tvornici.

MJERENJE, DOSTAVA, MONTAŽA

Mjerenje vršimo nakon odabira završne verzije projekta i potpisa ugovora. U ekstremnim situacijama kad je prostor kompliciran, mjerenje obavljamo prije ugovora. Dostava, unos i montaža su BESPLATNI na području Kantona Sarajevo.

NAŠ PRINCIP RADA

IDEJNI PROJEKAT

Pošaljite nam dimenzije prostora i dajte nam priliku da napravimo informativnu ponudu. Ako Vam cijena odgovara dođite u studio na prezentaciju.

MJERENJE

Svaki dobar projekt počinje dobrim mjerenjem prostora. Savršena integracija kuhinje u prostor ovisi o detaljnom mjerenju. Dolazimo na lice mjesta i uzimamo dimenzije vašeg prostora.

3D PROJEKTOVANJE

Kako bi jednostavnije dočarali kako će nova kuhinja izgledati izrađujemo 3D prikaz Vašeg prostora i nove kuhinje u njemu.

kuhinje-po-mjeri-savjetovanje

SAVJETOVANJE

Projektant će uputama o izboru i rasporedu elemenata Vašu buduću kuhinju učiniti funkcionalnijom, a i prihvatljiviju cijenom.

kuhinje-po-mjeri-dostava

DOSTAVA

Usluga dostave kuhinje i aparata je BESPLATNA na području Kantona Sarajevo.

kuhinje-po-mjeri-montaza

MONTAŽA

Uslugu montaže vrši isključivo stručna osoba s višegodišnjim iskustvom u stolarstvu i proizvodnji namještaja.

KONTAKTIRAJTE NAS